Erdoğan ile Mehmetçiğe selam durdular
banner110

Çorum Heyeti, Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçiğe destek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile meclis önünde Türk Bayrağı açtı. 
AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, teşkilat yöneticileri ve ilçe belediye başkanlarından oluşan heyet Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret etmiş ve Çorum’un taleplerini iletmişlerdi. Daha sonra AK Parti’nin TBMM’deki Grup Toplantısı'na katılan Çorumlu heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İç İşleri Bakanı Sülayman Soylu ile meclis önünde Türk Bayrağı açarak Mehmetçiğe destek mesajı verdiler. Gerçekleştirilen etkinliği AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatçı sosyal medya hesabı üzeriden, “Birlikte her zaman Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve devletimizin yanındayız. 


TBMM AK Parti Grup Toplantımız akabinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile Tüm Teşkilatımızla birlikte Barış Pınarı Harekatı'nda ülkemizin ve milletimizin huzuru, güvenliği, dirliği ve birliği için destan yazan Mehmetçiğe selam gönderiyoruz. Allah Kahraman Türk Ordumuzu muzaffer eylesin” açıklamasıyla duyurdu. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.