‘Düşmana unutamayacağı bir ders verildi’
banner110

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Gür, mesajında, “30 Ağustos zaferinin Türk tarihinin dönüm noktalarından birisi olduğunu belirterek, 30 Ağustos 1922 tarihinde kazanılan büyük zaferin Türk milletini esarete mahkum etmek isteyen hain düşmanlara karşı da büyük bir ders olduğunu söyledi.
ÇESOB Başkanı Recep Gür, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında şunları kaydetti:
“Çanakkale'den Sakarya'ya kadar uzanan kahramanlık destanının tarihin sayfalarına altın harflerle yazılarak, hain düşmanların haksız ve alçakça işgallerine karşı canı pahasına dur diyerek düşmana asla unutamayacağı bir ders veren milletimizin bizlere armağan ettiği 30 Ağustos Zaferini, 97. yıl dönümünde bir kez daha milletçe gururla kutluyoruz.
30 Ağustos Türk tarihinin dönüm noktalarından biridir. Bizde Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bu büyük bayramı kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman ordumuza şükranlarımızı sunarak, vatanı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.