Çorum’da bir ilk
banner110

İsviçre'de yaptığı inşaatlarıyla isminden söz ettiren Ekrem Keçeli, İsviçre'de elde ettiği 27 yıllık tecrübesini memleketi Çorum'a taşıyarak inşaat sektörüne yeni bir boyut kazandırdı.

Bahabey Caddesi’nde yer alan BUKET TOWER adlı bina ile tüm dikkatleri üzerine çeken İnşaat sektörünün deneyimli ismi Ekrem Keçeli’nin, şimdi ise “Daire değil yaşam alanı” sloganı ile inşa ettiği NAZLI HAUS projesi oldukça ses getirecek gibi.

20 adet konut ve 6 adet işyerinin yer aldığı NAZLI HAUS markasıyla, ailelere sıcak bir yuvanın yanında, eğlenceli hoş bir vakit ve spor yapmalarına imkân sağlayan bir apartman inşa eden Keçeli, lüks apartmana çatı yerine, 1000 metre kare alanlık bir yaşam alanı oluşturmuş.

Koşu bantları, spor aletleri, oyun grupları ve kamelyaların yer aldığı alanda aileler, çocuklarıyla vakit geçirmek ve spor yapmak için başka bir alana gitme ihtiyacı duymayacak.

Oluşturulan yaşam alanında çocukların ve ailelerinde güvenliği de düşünülerek, alanın çevresi 1.70 cm uzunluğunda camlarla kapatılmış.

24 saat yaşayan lüks bir yaşam alanı inşa eden Ekrem Keçeli, “İnsanlara daire değil yaşam alanı vat ediyoruz” dedi.

KALİTE, GÜVEN VE KONFORU BİR ARADA

Davos Yapı güvencesiyle; Bahçelievler Mahallesi Bahar 41. Sokak’ta yapımı süren NAZLI HAUS, mülk sahiplerine kalite, güven ve konforu bir arada sunuyor.

Ekrem Keçeli, Çorum merkez Ömerbey Köyü'nden 27 yıl önce ayrılarak İsviçre’ye göç etti. Bu süre zarfında Avrupa’da edindiği bilgi birikimini ilk olarak 2013 yılında Bahabey Caddesi’nde yer alan BUKET TOWER isimli bina ile Çorum'a aktardı.

Gümüş Apartmanlarının yer aldığı alana BUKET TOWER adlı dev binayı kazandıran ve böylece caddenin siluetinin değişmesine, güzelleşmesine büyük katkı sağlayan Ekrem Keçeli, ardından 2015 yılında yine BESTE HAUS ve 2017 yılında KEÇELİ HAUS isimli projeleri ile kalite çıtasını yükseltmeye çalıştı.

Keçeli, "Projelerimizde Türk hamamları ve saunaların yanı sıra Avrupa’dan ithal ses ve su yalıtım malzemeleri, doğalgaz kaçak sistemleri, daire özel otopark alanı gibi sayamadığımız bir çok farklı hizmetle konforun yanında güvenliği de sağlıyoruz." dedi.

ÇORUM, ÖZEL BİR YAŞAM ALANINA KAVUŞUYOR

NAZLI HAUS'ta 20 adet konut ve 6 adet işyerinin yer aldığını ve buna ilave olarak, ailelerin 7/24 saat hoşça bir vakit geçireceği 1000 metrekarelik bir yaşam alanı inşa ettiklerini kaydeden Keçeli, “Terası ve bu alanda koşu yolları, çocuk oyun alanları ve kamelyalar ile mülk sahiplerine özel farklı bir yaşam alanı oluşturduk. Bu projemiz ile insanlara daire değil yaşam alanı vat ediyoruz” diye konuştu.

KRİZE RAĞMEN YATIRIMA DEVAM...

Ülkemizde yaşanan ekonomik bunalım ve tıkanıklığa rağmen yatırımlarına ara vermeyen gurbetçi hemşehrimiz Keçeli’nin, inşaat sektöründe sağladığı istihdamla da takdir topluyor. Keçeli, bir yandan Çorum'a standardı yüksek konutlar ve işyerleri kazandırırken, diğer yandan da istihdam ve iş olanağı sağlıyor.

Keçeli, "İlk kez katlar arası ses ve su yalıtımı, İsviçre'den ithal ettiğimiz banyo, Türk hamamı ve Sauna, özel tasarımlar ve kapalı otopark gibi seçenekler sunduğumuz bir çok özelliklerimiz bulunuyor. İnşaatlarımız kalitesi bakımından çok iddialıyız. Binalarımızın dış kaplamasını doğal taşlardan, güvenlik sistemleri, yangın söndürme sistemleri spor ve sosyal tesislerimizle ve çocuk oyun alanları kamelyalarla farklı bir tarz da hizmet veriyoruz" diyerek, Çorumla hemşerilerinin yoğun talebi üzerine farklı mekanlarda farklı projelere imza atacaklarını kaydetti.

ÖRNEK DAİREMİZE, GELİN SİZDE BİR GÖZ ATIN

3+1 ve 4+1 daireler halinde üstün standartlarda üretilen "Nazlı Haus" inşaat projesinde bir ailenin ihtiyacı olan her şey düşünülmüş.

Nazlı Haus’un birinci katında bir örnek daire oluşturan Ekrem Keçeli, tüm Çorum halkını oluşturdukları örnek daireyi görmeye davet etti.

Amaçlarının Çorum halkını en iyi standartlar ve kalitelerde bir ev sahibi yapmak olduğunu kaydeden Keçeli, “Sektördeki tecrübelerimizin bizi getirdiği en yeni projemiz olarak yaşam kalitenize değer katabilmek için tasarlandı. Bu konuda oldukça iddialıyız. Gelin sizde örnek dairemize bir göz atın. Sizlerde bizlere hak verecekseniz” dedi.

MUTFAKTA HİÇBİR ŞEY AYAĞINIZA DOLANMAYACAK

Hanımlar için mutfak tasarımında da özenle çalıştıklarını söyleyen Keçeli, “Özellikle bayanların günlerinin ve zamanlarının büyük kısmını geçirdiği mutfak bölümü ise projemizin en iddialı ve en kapsamlı alanı olarak tasarlandı. Mutfağınızda hiçbir şey ayağınıza dolanmayacak” şeklinde konuştu.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.