Çorum için tek yumruk olacaklar
banner110

Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu yöneticileri, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’u ziyaret etti.

Ziyarette, Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu’nun Yüksek Danışma Kurulu üyesi de olan ÇESOB Başkanı Recep Gür’e çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi veren Federasyon Genel Başkanı Metin Akkuş, önümüzdeki süreçte Tüm Çorumlular Konfederasyonu’nu kurarak, tüm Çorumluları tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini söyledi.

Bir diğer hedeflerinin ise Çorumlu İş Adamları Derneği’ni kurarak, Çorumlu iş adamlarının birbirleriyle ticaret yapmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Metin Akkuş, “Çorum için tek yumruk olacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Recep Gür ise, “Yüksek Danışma Kurulu üyesi olduğum Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş, İl Temsilcisi Av. Ahmet Ünal ve Federasyon yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Çorum'umuzun tanıtımı ve hak ettiği yere gelebilmesi için el birliği ile çalışacağız” diye konuştu.

Federasyon Genel Başkanı Metin Akkuş’a ÇESOB ziyaretinde, Yerel Yönetimler Başkanı Gülay Keçecioğlu, Genel Sekreter Metin Arı, Siyasi İşler Başkanı Hüseyin Akmaz, Sosyal Hizmetler Başkanı Mehmet Ünal, Teşkilattan Sorumlu Başkan Hasan Sezer, Medya Komisyonu Başkanları Tamer Gül ve Yasin Akça, Yönetim Kurulu’ndan Kasım Akkuş ve İlyas Bekar ile Çorum’dan da İl Temsilcisi ve Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Av. Ahmet Ünal eşlik etti.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.