Çorum'a yapılacak yatırımları değerlendirdiler
banner110

Çorum ve Türkiye ortak paydası üzerine güzel bir sohbet gerçekleştiren Milletvekili Kavuncu ve Hacı Odabaş, Çorum'a yapılacak olan yatırımlar ile ilgili de fikir alışverişinde bulundular.

Milletvekili Erol Kavuncu, gerçekleştirilen görüşmede yaptığı haberlerle Çorum'un sorunlarını ve taleplerini objektif bir şekilde kamuoyu ile paylaştığı, Çorum basınına ve Çorum'un gelişimine katkı sağladığı için Hacı Odabaş'a teşekkür etti.

Odabaş, ilk gün ki aşkla çalışan, göreve geldiği ilk günden beri Çorum'a katma değer sağlayan, projelerin fikir ve hayata geçirilmesi aşamasında büyük gayret gösteren Milletvekili Kavuncu'nun yapacağı çalışmalarda yanında yer alacağını söyledi. Odabaş, AK Parti Çorum Milletvekili Kavuncu'ya çalışmalarında başarılar dileyerek, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.