Çiftçi sorunları milletvekillerine iletildi
banner110

Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve İlçe Ziraat Odaları Başkanları, milletvekillerini ziyaret ederek tarım ve hayvancılık sektöründe yaşanan sorunları ve talepleri iletti.

Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Alaca Ziraat Odası Başkanı İlhan Yılmaz, Bayat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, İskilip Ziraat Odası Başkanı Kamil Akdoğan, Uğurludağ Ziraat Odası Başkanı Davut Saygı, Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Dursun Karadereli, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse, Laçin Ziraat Odası Başkanı Mecit Çakmak, Boğazkale Ziraat Odası Başkanı Ahmet Meteoğlu ve Kargı Ziraat Odası Başkanı Ali Ercan Tokmak, TBMM'de milletvekillerini ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanları, çiftçinin ve üreticinin sorunlarını milletvekillerini ileterek, çözüm için destek istedi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.