'Çanakkale sarsılmaz birlik ve beraberliğinin nişanesidir'
banner110

Özdemir, Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamayı felsefe edinen Türk Milleti’ni hiçbir gücün esaret altına alamadığını ifade ederek; “Bu uğurda nice kanlar dökülmüş, nice şehitler verilmiştir ancak vatan toprağından asla vazgeçilmemiştir. Çanakkale Zaferi milletimizin iradesinin, inancının, azminin, bağımsızlık mücadelesinin, kahramanlık ve fedakârlığının göstergesi olmakla birlikte en büyük onur mücadelelerimizden bir tanesidir. “Çanakkale Geçilmez” diyen şanlı milletimiz, bu gerçeği düşman kuvvetlerine idrak ettirerek şanlı zaferi Türk tarihine altın harflerle kazımıştır. Türkü’yle, Kürdü’yle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle vatan toprakları için savaşarak bugün Çanakkale’de omuz omuza yatan şehitlerimiz, Türk milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin de en güçlü nişanesidir. Böyle bir neslin torunları olmaktan büyük gurur duymakta, ortaya çıkan o eşsiz ruhla bugün de yolumuza devam etmekteyiz.
Tüm bu duygularla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 106. Yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyoruz” dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.