'Büyük önderimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz'
banner110

Büyük bir azim, cesaret ve kararlılıkla elde ettiği zaferler ile Türk milletinin refah ve mutluluğu için çalışan Atatürk'ün; siyasi ve askeri dehası, devlet adamlığı, fikirleri, başarıları ve düşünceleriyle sadece Türk tarihine değil dünya tarihine de yön vermiş büyük bir lider olduğunu dile getiren Kaymakam Uyar'ın 10 Kasım mesajı şöyle:

"10 Kasım, Türk milleti için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar aynı zamanda O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür.

Türk milleti olarak yüksek bir ruh ve şuurla Türkiye Cumhuriyeti’ni çok daha müreffeh bir devlet haline getireceğimize inancımız tamdır.

Dünya tarihine yön vermiş ve nice medeniyet üretmiş asil bir milletin fertleri olarak bizlere düşen görev; muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkabilmek için, birlik ve beraberlik içinde bütün gayretimizle çalışmak, değerlerimizin, kültürümüzün, medeniyetimizin ve tarihimizin tüm güzelliklerini gelecek nesillere aktarmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin 83. Yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyorum."

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.