'Boşa harcayacak zamanımız da kaynağımızda yok'
banner110

2022 yılı Döner Sermaye bütçe hazırlıkları kapsamında Çorum, Amasya, Samsun  ve Tokat illerinde gelir-gider bütçesi ile izleyen iki yılın tahminlerinin tespit edileceği Bütçe toplantıları devam ediyor.
Bölge Müdürlüğüne bağlı 13 orman İşletme Müdürlüğü ve 1 Fidanlık Müdürlüğünde gerçekleştirilecek olan Bütçe toplantılarının Çorum Orman İşletme Müdürlüğüyle ilgili bölümü Bölge Müdürü Halil Oflu başkanlığında gerçekleştirildi.
Genel Müdürlüğün stratejik planları ve politikaları doğrultusunda hazırlanmakta olan Döner Sermaye Bütçe teklifleri, gelir-gider denk bütçe olacak şekilde hazırlanmasına ve gelir tahminlerinin en doğru şekilde bütçeye yansıması hedefleniyor.
Toplantıya; Bölge Müdür Yardımcıları; Gültekin Şenlikoğlu, Rıdvan Kalelioğlu, Silvikültür Şube Müdürümüz Hayati Ergüden, OYM Şube Müdürü Engin Keleş, İşletme Pazarlama Şube Müdür V. Nurperi Çil, Makine İkmal Şube Müdürü Murat Çalışgan tarafından katılım sağlandı.
Çorum Orman İşletme Müdürü Ömer Birkan Kayaalp  tarafından bölgede yürütülen ormancılık faaliyetleri hakkında sunu eşliğinde yapılan bilgilendirmeyle başlayan toplantı, İşletme Şefleri tarafından sorumluluk sahalarında yürütülen faaliyetler, gerçekleşmeler, ve takip eden yıllarda yapılması hedeflenen çalışmalar hakkında sunu eşliğinde detaylı anlatımda bulunuldu.
Toplantının sonunda değerlendirmede bulunan Bölge Müdürü Halil Oflu; “Ormancılığın geliştirilmesi ve sürdürülmesinin sağlanması noktasında  geleceğe dönük planlamalar yapıyor,  bu planlamalar doğrultusunda gelir gider bütçesi oluşturuyor, programlar hazırlıyor zamana ve yıllara yayılmış olarak uygulamalar  ve harcamalar yapıyoruz.
Başarılı olmak için bölgemizi tanımak, bölge ormanlarımızın ihtiyaçlarını bilmek, doğru ağaçlandırma ve silvikültür  uygulamalarıyla  bu ihtiyaçları gidermek   ve geleceğin ormanlarını oluşturmak  zorundayız. 
İşletmelerde düzenlediğimiz toplantılarla, teknik personellerimizden  bilgiler alıyor, sahada yürütülen çalışmaların denetimlerini yapıyor ve bölge ormanlarımızın röntgenini çekiyoruz.
Boşa harcayacak zamanımız da kaynağımızda yok
Sahada olacağız. Devrilen ağaçtan, sararan  yapraktan, filizlenen fidandan haberimiz olacak”. dedi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.