Bölge Müdürü, Kargı'yı ziyaret etti
banner110

Bölge Müdürü Halil Oflu, Yangın Şube Müdürü Engin Keleş ve OZM Şube Müdürü Aydın Yağlıoğlu ile birlikte Kargı’yı ziyaret etti. Bölge Müdürü Oflu ve beraberindekiler Kargı İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar ve teknik ekip tarafından karşılandı.
Sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Bölge Müdürü Halil Oflu, İşletme Şeflerinin katılımıyla bir toplantı düzenleyerek şeflik bazlı sürdürülen çalışmaların Haziran sonu durumları hakkında bilgiler aldı.
Toplantının sonunda Bölge Müdürü Halil Oflu; "2020 yılının ilk yarısını geride bırakıyoruz. Durum değerlendirmemizi yaptık. Herkes görev ve sorumluluğunun bilincinde, işinin sahada takipçisi olacak. Yıl sonu hedeflerimizden asla taviz vermeyeceğiz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.