BEĞDER’in 4.kuruluş yıl dönümünde buluştular
banner110

Çorum’un Kargı ilçesi Beygircioğlu Köyü Kalkındırma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEĞDER), 4. Kuruluş Yıl dönümü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Eyüp Sultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, Dünya Çorumlular Platformu Başkanı Tevfik Göktürk, ÇORDEF Başkanı Cemil Ciçek, İstanbul Çorumlu Dernekler Platformu Başkanı Metin Akkuş, Karder Başkanı Necati Güney ve çok sayıda Çorumlu misafirin katıldığı kutlama eğlencesi akşama kadar devam etti.

Karder Başkan Yardımcısı Hüseyin Aksu’nun sunumunu yaptığı etkinlik, şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Dernek Başkanı Ramazan Biçer açılış konuşmasında misafirleri selamlayarak katılımlar için teşekkür etti.

Yüksel Akgün ve ekibinin Davul-Zurna gösterisiyle devam eden gece de Eyüp Belediyesi Başkan Adayı Çorumlu Emel Bilenoğlu, Çordef Başkanı Cemil Yaşkabak ve İstanbul Çorumlu Dernekler Platform Başkanı Metin Akkuş, Plakamız 19 İstanbul Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Abdullah Çıtak konuşmalar yaparak iyi dilek ve temennilerde bulundular.

Dünya Çorumlular Platform Başkanı Tevfik Göktürk, Çorumluların sorumluluklarını taşıdıklarını, yerel seçimlerde aday adaylarının iyi sıralamalarla aday gösterilmesi için bir toplantı tertip ettiklerini kaydederek, “19 Ocak 2019 Çorumlular Günü’müz Sarıyer İstinye’deki İBB Kültür Merkezi’nde sponsorluğunda olarak planlanmıştır. Aday Adaylarımıza destek için salonun dolup taşması gerekmektedir” dedi.

Sorumluluk sahibi herkesin katılması gerektiğini ifade eden Göktürk, STK başkanlarının otobüsler planlamalarını bu konuda da sıkıntı olursa bilgi verilmesini talep etti.

Gecede, Micaz Organizasyon Şükrü Mican ve saz ekibinin eşliğinde Zennure Çaylı Koç ve Seda Yıldız’in şarkı ve türküleri eşliğinde oyunlar oynayıp halaylar çeken katılımcılar gönüllerince eğlendi.

Ayrıca gece emeği geçenlere ve STK Başkanlarına plaketlerin verilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.