Başkan Şen, üniversite öğrencilerini Çanakkale’ye gönderdi
banner110

Kargı Belediyesi tarafından 'Çanakkale Savaşı'nın 104. yıldönümü etkinlikleri' kapsamında ilçede eğitim gören üniversite öğrencileri Çanakkale'ye uğurlandı.

Kargı Belediyesi, öğrencilere yönelik yaptığı gezilerle de çocukların tarih bilgisini ve geçmişte yaşananları yerinde görmesine imkan sunuyor.

Öğrencilerin o günkü yaşananları hissetmesi ve tarihini daha iyi bilmesi için bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Şen, "18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü, dolayısıyla biz de üniversite öğrencilerimizi Çanakkale'ye uğurluyoruz. Öğrencilerimizin Çanakkale Zaferini yerinde görmelerini istiyoruz. Çanakkale gezisi ile bizim çocuklarımızdan beklentimiz, bu ülkenin nasıl vatan kılındığını, bayrağımızın dalgalanmasının temel sebebinin şehitler olduğunu yaşayarak ve görerek bilmeleridir" dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.