Başkan Şen, panayır esnafını ziyaret etti
banner110

Geleneksel Asırlık Kargı Panayırına yoğun katılım gerçekleşti. Dolu dolu geçen panayır programları sonrasında Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen panayır esnafını ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi.

Başkan Şen’e; Kargı Çiftçi Malları Koruma Başkanı ve belediye görevlisi Ahmet Uğraşkan ile eski KARDER Başkanı Mustafa Özsoy da eşlik etti.

Şen, panayır alışveriş çadırlarını gezerek esnafın isteklerini dinledi. Eksikliler ile ilgili isteklerini sunan panayır esnafının istekleri Başkan Şen talimatıyla gününde gerçekleştirildi.

Şen, yoğunluk ve fiyatlarla ilgili de esnaftan bilgiler aldı. Panayır alışverişi yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Şen, alışveriş de yaptı.

Ziyaret esnasında panayır esnafı Başkan Şen’e panayır ile ilgili yaptığı başarılı çalışmalar ve yoğun bir kalabalık karşısında memnun kaldıklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.