Başkan Şen, İstanbul’daki Çorumlular buluşmasına katıldı
banner110


Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) tarafından İstanbul’da düzenlenen ‘Büyük Çorum Buluşması’na katıldı. 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a seçimlerde destek vermek amacı ile düzenlenen buluşma Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde yapıldı. 
Büyük buluşmaya Ak Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, bazı parti yöneticileri, bürokratlar, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. 
‘Büyük Çorum Buluşması’nda Ak Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gölten konuşma yaptı. 
Çorumlu sanatçıların da yer aldığı büyük buluşmada konuklara Çorum yemekleri ikram edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.