Başkan Şen, Boyabat Panayırı yağlı güreşlerini izledi
banner110

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Kabakcı ile birlikte, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın daveti üzerine Boyabat Panayırı Yağlı Güreşlerini izlemeye katıldı.

Başkan Şen ve beraberindekileri Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve beraberindekiler karşıladı.

Başkan Çakıcı davetini geri çevirmeyerek panayırlarına katılan Başkan Şen'e teşekkür etti.

Şen ve Çakıcı'nın kardeş belediyecilikten öte aralarındaki sıkı samimiyet her zaman dikkat çekiyor.

Başkan Çakıcı, Şen ve beraberindekilere ikramlarda bulunarak panayırları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Şen, Çakıcı'yı, Kargı ilçesinde 29 Ekim-4 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek panayıra davet ederek, katılımlarından mutlu olacaklarını belirtti.

Ardından Başkan Şen, Sinop Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcü ve Sinop Ak Parti Milletvekili Nazım Maviş ile birlikte de sohbetler ederek Kargı Panayırına davet etti. Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Şen, Kargı panayırı hakkında röportaj verdi.

Birbirinden ünlü pehlivanların kıyasıya mücadelesini izleyen Şen, organizasyonda emeği geçen ve tüm güreşçileri tebrik etti.

BAŞKAN ŞEN MİNİK PEHLİVANLARA MADALYALARINI TAKTI

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın daveti üzerine Boyabat Panayırı Yağlı Güreşlerini izleyen Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, ödül törenlerinde minik pehlivanlara madalyalarını taktı.

Başkan Şen, Başkan Çakıcı'ya bu güzel organizasyonda kendisine yer verilmesinden dolayı teşekkür ederek, minik pehlivanların madalyalarını taktı.

Şen, miniklerle sohbet ederek; "Geleceğimizin teminatı siz gençlerle ne kadar gurur duysak azdır" diyerek hayatları boyunca başarılar diledi.

Şen, ödül törenin ardından minik pehlivanlarla günün anlam ve önemini belirten bir hatıra fotoğrafı çektirdi. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.