“Basın bizim için önemli bir yere sahiptir”
banner110

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Yayla Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kargı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hacı Odabaş’ı ziyaret etti.
Ziyarete, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın yanı sıra AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Ercan Daşdan, AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gökgöz, Yönetim Kurulu Üyesi  Nazlı Zeynep Akyol, Ahmet Aytuğ Kahramantekin katıldı.
İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Yayla Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kargı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü  Hacı Odabaş ile bir süre görüştü. Yapılan görüşmede basının önemine değinen Ahlatcı, “ Basın ilimizin gelişmesi için önemli araçlardan biridir. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme değerlerini içerisinde bulunduran önemli bir meslek icra eden basın mensuplarının dünya gazeteciler gününü kutluyorum. Çorum'umuz ve Türkiye için çalışan, ilkeli ve etik anlayışla gazetecilik mesleğini icra eden gazeteci arkadaşlara başarılar diliyorum. Basın bizim için önemli bir yere sahiptir” dedi.
Hacı Odabaş ise, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek heyete teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.