Başhekim Demir'den Başkan Şen'e teşekkür ziyareti
banner110

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Hastane Müdürü Hüsnü Kılpelit ile birlikte, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başhekim Demir, Kargı İlçe Devlet Hastanesine yapılan maddi ve manevi yardımlar ve son zamanda iki yeni diyaliz cihazı alınarak ikinci ünitenin açılmasıyla hasta kabul sayısının arttırılmasında büyük rol sahibi olan Başkan Şen'e teşekkür etti.

Başkan Şen, Başhekim Demir, Müdür Kılpelit ve Belediye Görevlisi Nevzat Dingil sohbet esnasında hastanede yapılan sağlık hizmetleri hakkında istişarelerde bulundular.

Demir, Başkan Şen'e hastanelerine verdiği maddi ve manevi destekten dolayı şahsı ve ekibi adına teşekkür etti.

Şen ise; "hastanemizin sağlık hizmetlerini son derece yükseltmek için elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız. Eksik doktor kadrolarımızı tamamlamak için girişimlerimiz devam ediyor. Hastane yönetimimize özellikle çok teşekkür ederim. Aralıksız çalışmaları ile sağlıkta hizmete her geçen bir gün yenisini katıyorlar. İlçe halkımızın memnuniyeti ise bizlere ayrıca bir mutluluk veriyor.

Başhekimimiz, müdürümüz ve personellerine çalışmalarında başarılar dilerim" diyerek kendisine yapılan nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.