Baş Pehlivan Recep Kara oldu
banner110

Kargı Panayırı etkinlikleri kapsamında düzenlenen güreşlerde 292 güreşçi kıyasıya mücadele etti. Kargı Panayır güreşlerinin başpehlivanı Recep Kara oldu.

Toplam da 14 kategoride gerçekleşen müsabakalarda ise sonuçlar şu şekilde.

Baş kategorisinde Ali Gürbüz ikinci, Hamza Köseoğlu ve Ünal Karaman üçüncü, Başaltı’nda Rasim Saraç birinci, Hakkı Ceylan ikinci, Mustafa Cebeci ve Atilla Balcı üçüncü, Büyükorta’da Tayyip Küçük birinci, Ziya Cambur ikinci, Sinan Türkmen ve Muhammed Aslan üçüncü, Küçükorta Büyükboy’da Bekir Eryücel birinci, Ferit Keskin ikinci, Resul Yılmaz ve Hamdi Tuncer üçüncü, Küçük Orta Küçük Boy’da Doğan Ergin birinci, H.İbrahim Ayaz ikinci, Harun Ulusoy ve Mesut Karadeniz üçüncü, Deste Büyük Boy’da Sefa Yılmaz birinci, M.Ali Eryücel ikinci, Tlha Yarar ve Ömer Akbıyık üçüncü, Deste Orta Boy’da Kadir Güleşen birinci, Veysel Sarıkaya ikinci, Özgür Kakız ve Serhat Şener üçüncü, Deste Küçük boy’da Hakan Satılmış birinci, Mert Apaydın ikinci, Recep Bekkaya ve Mücahit Çelik üçüncü, Ayak’da Mustafa Sevinç birinci, Fazlı Mert Ateş ikinci, Şahin Laik ve Bahadır Bilen üçüncü, Tozkoparan’da Faruk Dilbaz birinci, Ahmet Akbaş ikinci, Hamza Ali Küçük ve Umut Üzüm üçüncü, Teşvik 2’de Ferhat Yiğit birinci, Fatih Ölgen ikinci, Durak Bayburtlu ve Ahmet Kavuş üçüncü, Teşvik 1’de İlker Gönültaş birinci, Uğur Dalbastı ikinci, Rıza Kayalı ve Emirhan Çelebi üçüncü, Minik 2’de Alper Turan birinci, Samet Başak ikinci, Sadık Şengül ve Sait Eski üçüncü, Minik 1’de Muhsin Bardak birinci, Emre Pekgöz ikinci, E Berat Ertaşmış ve Emirhan Kartal ise üçüncü oldu.

Baş kategorisinin ödüllerini 22. Dönem Ak Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kargı Kaymakamı Hasan Taş ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen verdi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.