Bakan Oğuzlar’a gelecek
banner110

Oğuzlar 'ın yıllardır özlemle beklediği doğalgaz için 1 Kasım Cuma günü saat 16.00'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez' in katılımıyla açılış töreni gerçekleşecek.Ayrıca Kargı'nın doğalgaz talebi Bakan Fatih Dönmez'e iletilecek. 

Oğuzlar 'ın yıllardır özlemle beklediği doğalgaz için 1 Kasım Cuma günü saat 16.00'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez' in katılımıyla açılış töreni gerçekleşecek. Oğuzlar' ın doğalgaz konforuna kavuştuğunu belirtip emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım; " İlçemizin yıllardır özlemle beklediği doğalgazda artık sona geldik. Alt yapısının tamamlanıp aboneliklerin alındığı doğalgaz çalışmalarımız 1 Kasım Saat:16.00'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in katılımıyla Oğuzlar Pazar yerinde yapılacak törenle taçlanacaktır. İlçemizin doğalgaz konforuna kavuşmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz,ve Çorumgaz Genel Müdürü Sayın Kasım Kahraman'a ilçem adına teşekkürlerimi iletiyorum. İlçemiz için dönüm noktalarından biri olan doğalgaz açılış törenimizde ilçemizin sevincine ortak olmak için herkesi bekliyorum. "dedi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.