Azime Çiftçi’den, Kargı çıkartması
banner110

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, ilçe ziyaretlerine Kargı ile devam etti.

Azime Çiftçi, eğitim kurumlarında çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kargı’yı ziyaret etti.

Kargı Kaymakamı Hasan Taş’ın eşi Büşra Taş’ın misafir ettiği Azime Çiftçi, Kargı İlçesi ziyaretine Vali Yardımcısı Recep Yüksel’in eşi Derya Yüksel ve kaymakam eşleri de eşlik etti.

Azime Çiftçi ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak, Dereköy Kız Kuran Kursu’nu ziyaret ederek kurs öğreticileri ve kursiyerlerle bir araya gelerek kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

Kuran kursu ziyareti sonrasında; şehidimiz Piyade Astsubay Üstçavuş Ali Ilgaz’ın ailesini ziyaret eden Azime Çiftçi, şehidimizin ailesi ile bir süre sohbet etti.

Azime Çiftçi, böyle şerefli ve onurlu bir makamın her isteyene nasip olmayacağını belirterek, “ İnancımız gereği şehitliğin ne yüce bir mertebe olduğunun bilincindeyiz. Allah Şehitlerimize rahmet eylesin.” dedi.

Şehit ailesi ziyareti sonrasında, Azime Çiftçi, 125. Yıl Anaokulunu ziyaret ederek okul müdüründen okul hakkında bilgiler alarak öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Kargı ilçesi Halk Eğitim Merkezinde açılan kursları ziyaret eden Azime Çiftçi, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve kursiyerlerden üretilen ürünler hakkında bilgiler alarak, günümüzde unutulmaya yüz tutmuş mahalli el sanatlarımızdan olan Kargı Bezi dokuması çalışmalarını yerinde inceleyip, Kargı Bezinden yapılan sergiyi gezdi.

Gerçekleştirilen ziyarette son olarak Cumhuriyet YİBO Özel Eğitim Sınıfını ziyaret eden Azime Çiftçi ve beraberindekiler, okul müdüründen okul hakkında bilgiler alarak öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Azime Çiftçi, Özel Eğitim Uygulama Okulu ziyareti sonrasında Kargı İlçesinden ayrıldı.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.