Avlanma pulu ücretleri belirlendi
banner110

2018-2019 avlanma sezonu için avlanma pulu ücretleri belirlendi.

Kargı Avcılar ve Atıcılar Spor Derneği’nden yapılan açıklamada 2018-2019 yılı avlanma pulu ücretlerinin belirlendiği açıklandı.

Kargı Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Atilla Yılmazer yaptığı açıklamada; "2018-2019 Avlanma sezonu için Avlanma pulu ücreti 125 lira olarak belirlenmiştir. Yeni sezonda avlanmak isteyenlerin gerekli belgeleri tamamlayarak derneğimize müracaat etmesi üzerine derneğimiz tarafından belgeler toplu olarak işleme alınacaktır. Yeni sezonun avcılara bereketli olması temennisi ile herkesi avlanma kurallarına uymaya davet ediyoruz. Ayrıca tüfek ruhsat süresi geçenlerin yeni sezonda avlanabilmesi için ruhsatlarını yenilemesi gerekmektedir’’ dedi. 

Derneğe üye olmayan ancak avlanma pulu almak isteyenler için ise avlanma pulu ücretlerinin 250 lira olduğunu belirten Yılmazer, tüm avcıları derneğe üye olamaya davet ederek, üye olmak isteyenlerin gerekli evrakları Kargı Avcılar ve Atıcılar Spor Derneği’ne teslim ederek üye olabileceklerini sözlerine ekledi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.