Ak Parti’den doktor Akkuzu’ya ziyaret
banner110

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir beraberinde yönetim kurulu üyeleri Hedi Aköner, Mustafa Uğur ile birlikte Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Dahiliye Uzmanı Uzm.Dr. Gamze Akkuzu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir’de eşlik etti. Doktor Gamze Akkuzu’nun Kargılı olduğuna dikkat çeken Başkan Özdemir, ‘’Hocamızın Kargılı olması tabiî ki bizleri ayrıca sevindirmiştir. İnanıyoruz ki yetiştiği memleketinin insanlarına en iyi şekilde hizmet edecektir. Kendisine ilçemize hoş geldiniz diyor, görevinde başarılar diliyoruz’’ dedi.
Daha sonra Başhekim Muhammet Kadir Demir ile makamında sohbet ederek hastanenin eksik ve talepleri hakkında bilgi alan Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, hastane yönetimi ile sürekli irtibat halinde olduklarını ve eksikliklerin giderilmesi için sürekli girişim halinde olduklarını belirtti.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.