AK Parti 18 yaşında
banner110

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Ak Parti’nin kuruluşunun 18. Yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Öncelikle tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, ‘Kurban Bayramımız ile birlikte çifte bayram yapıyoruz’ diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biliyorsunuz 14 Ağustos Ak Parti'nin kuruluşunun seneyi devriyesidir. AK Parti 18 yaşındadır ve her daim inşallah 18 yaşında kalacaktır. Güçlü kadro ve güçlü Türkiye'nin teminatı olan AK Parti’miz ile birlikte, liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda 2023 - 2053 - 2071 hedefleri ile gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Hem kuruluşumuz, hem de Kurban Bayramı olması vesilesiyle ben kuruluşundan bugüne kadar partimize hizmet etmiş, kurucu başkanlarımıza, Gençlik - Kadın Kolları başkanlarımıza,İlçe Yönetimine, teşkilatımızın her kademesinde görev yapmış olan Ak gönüllere teşekkürlerimi şükranlarımı arz ediyorum. Ebediyete irtihal etmiş teşkilat mensuplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Onların ailelerinin de bayramlarını kutluyorum.

Bizler ilk gün ki şevk ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah 2023'e hedefleri ve halkımıza hizmet etmek adına neler yapabiliriz onun çalışmalarını yapıyoruz. Şimdiden 2023 seçimleri için yapmış olduğumuz, yapacağımız çalışmaların hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm teşkilat mensuplarımızın ve hemşerilerimizin mübarek Kurban bayramlarını tebrik ediyorum” dedi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.