30 Ağustos Zafer Bayramı'na renkli kutlama
banner110

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kargı’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kargı Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla devam etti.

Programa Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ayhan Bodur, Kargı İlçe Jandarma Komutanı J. Teğ. Tayfun Köksal, Kargı İlçe Emniyet Amir V. Kd.Baş Polis Hasan Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, CHP İlçe Başkanı Kemal Dümenci, kurum müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Kargı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli J.Ast.Çvş. Uğur Demiralp tarafından yapıldı. Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Törenin ardından Kargı Kaymakamlığı toplantı salonunda tebrikler kabul edildi. Protokol üyeleri tarafından daha sonra ilçe şehitliğinin ziyaret edilmesinin ardından program sona erdi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.