23 Nisan’da doğan çocukları unutmadılar
banner110

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evinden dışarı çıkamayan ve 23 Nisan’da doğum günü olan öğrenciler unutulmadı.

Kargı Kaymakamı Hasan Taş’ın talimatıyla, 23 Nisan’da doğan Cumhuriyet YBO Özel Eğitim Sınıfı öğrencisi Arda Menteş ve Atatürk Ortaokulu öğrencisi Mustafa Kılpelit’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

İlçe Kaymakamı Hasan Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ve Cumhuriyet YBO Müdürü Cahit Arpa tarafından 23 Nisan’da doğan Cumhuriyet YBO Özel Eğitim Sınıfı öğrencisi Arda Menteş’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Okul Müdürü Cahit Arpa, öğrencisi olan Arda Menteş’in ikamet ettiği Tebelice Köyü’ne giderek öğrencinin hem doğum gününü hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen ziyarette pasta kesilip hediye verilerek güzel dileklerle ziyaret tamamlandı.

23 Nisan’da doğan diğer bir öğrenci olan Atatürk Orta Okulu öğrencisi Mustafa Kılpelit’e, Okul Müdür Yardımcısı Sadık Sacit Sezer ve Matematik Öğretmeni Huriye Karatoprak tarafından evinde sürpriz ziyaret gerçekleştirildi. Öğrencilerinin doğum gününü kutlayan öğretmenler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.