2 ayrı kazada 3 yaralı
banner110

Tosya-Osmancık yolunda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 3 kişi yaralandı.

D-100 Karayolu Kavakçayı köyü mevkiinde, Tosya ilçesi istikametinden Osmancık ilçesi istikametine seyir halinde olan H.A. (71) yönetimindeki araç, şoförün dikkatsizliği ve tedbirsizliği nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağında bulunan su kanalına çarptı.

Kazada araçta yolcu olarak bulunan M.A. (64) isimli kadın hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Yaralı Osmancık Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Öte yandan yine D-100 karayolu Kavakçayı köyü mevkiinde, Tosya ilçesi istikametinden Osmancık ilçesi istikametine seyir halinde olan A.Y. (37) yönetimindeki araç, plakası bilinmeyen başka bir araç tarafından sıkıştırılması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun ortasında bulunan refüje çarptı. Kazada araç sürücüsü yara almaz iken, araçta yolcu olarak bulunan A.Y. ve C.Y. isimli şahıslar hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı şahıslar Osmancık Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikata başlanıldı.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.