18 Mart Çanakkale düzenlenen geceyle anıldı
banner110

Kargı’da Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yıl dönümü nedeniyle Kargı Fen Lisesi tarafından anma gecesi düzenlendi.

Cengizhan Düğün Salonu’nda düzenlenen geceye Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Yağbasan, Ahmet Okumuş, Kargı Hakimi Ömer Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Sedat Özmen, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, CHP Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik, İlçe Müftü V. Fatih Kocagöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Topum Sağlığı Merkezi Müdürü Hasan Danacı, Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, kurum müdürleri, gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşundan bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okunulmasıyla başlayan programda Kargı Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Yağbasan da lise yıllarında kendi kaleme aldığı bir şiiri okudu. Gecede Çanakkale şiirleri, oratoryo izleyicilere sunuldu. Öğrenciler tarafından sergilenen Çanakkele cephesi konulu tiyatro gösterisi ise izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Gecenin sonunda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma haftası boyunca gerçekleştirilen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında derece giren öğrencilere ödülleri Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Yağbasan, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Sedat Özmen, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç tarafından verildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.