Kargı YEDAŞ İşletme Şefliği personel azaltacak
banner110

Kargı’da elektrik dağıtım hizmeti veren Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. ilçedeki İşletme Şefliği’ndeki personel sayısında azaltma kararı aldığı öğrenildi. Kararla birlikte ilçede bulunan 2 araçtan birisi alınacak, 2 idari personel ve 7 teknik personeli bulunan YEDAŞ bu personellerden 5’ini ilçede bırakacak. Bu personellerde vardiya sistemiyle tek ekip şeklinde sadece arıza hizmeti verecek.
Diğer 2 idari personelin ise şeflikteki son çalışmaları yürüttüğü, kısa süre sonra Osmancık ilçesine gönderileceği öğrenilirken, arıza ekibinde yer alan 2 personel ise başka ilçelere gitmeyi kabul etmediği için işten ayrılma kararı aldığı öğrenildi.
Vatandaşlar Kargı’da tek ekiple arıza hizmetinin verimli bir şekilde yürütülemeyeceğini ayrıca ilçe 9 kişiye istihdam sağlayan bir kuruluşun sessiz sedasız küçültülmesine tepki gösteriyor.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.