TOKİ'deki bazı apartmanlar karantinaya alındı
banner110

Kargı İlçe Hıfzıssıhha Meclisi Toplanarak, çeşitli kararlar aldı. Çorum ve ilçelerinde son günlerde artan koronavirüs vakaları ile birlikte karantinalarda da artış yaşanıyor.

Kargı Kaymakamlığı da vaka artışı sebebi ile Bahçelievler mahallesi TOKİ Sitesi 2. Etap B1/26, TOKİ sitesi 2.Etap B1/18 ve TOKİ Sitesi 2. Etap B1/17 numaralı apartmanların 23/03/2021 saat:11:00 itibari ile 10. gün süre ile karantina altına alınmasına karar verdi. Alınan diğer kararlar ise şöyle:

"MADDE 2-Karantina altına alınan binalardaki vatandaşların ihtiyaçlarının Vefa Sosyal Destek grupları tarafından karşılanmasına,

MADDE 3- Karantina altında bulunan binaların kontrolünün İlçe Emniyet Amirliği tarafından sağlanmasına,

MADDE 4-Alınan bu kararların Belediye Başkanlığınca Anons sistemi ile Halkımıza duyurusunun yapılmasına,

MADDE 5-- Tüm ilçe kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde ilgili kanun hükümleri çerçevesinde gerekli çalışmaların koordineli bir şekilde planlanılması, uygulanmasının sağlanmasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine,

MADDE 6- Uygulamanın yukarıda belirtilen çerçevede eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesinin sağlanmasına, tedbirlere uymayanlarla ilgili Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282 nci maddesi gereğince idari para cezası verilmesine, aykırılığın durumuna göre Kanunun ilgili maddeleri gereğince işlem yapılmasına, konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanununun 195 inci maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir."

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.