Tesiste rahatsızlanan yolcu hayatını kaybetti
banner110

Çorum’un Kargı İlçesinde bir yolcu mola vermek için durakladığı tesisin tuvaletinde yerde baygın olarak bulunan bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay Çorum’un Kargı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul-Samsun D-100 Karayolu üzerinde Avşar Köyü Mevkii’nde bulunan bir tesiste dinlenmek için mola veren M.K.(44), tesisin tuvaletinde diğer yolcular tarafından yerde baygın olarak bulundu. 112 ekipleri tarafından Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

M.K.’nın cenazesi yapılan ölü muayenesi sonrası kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Çorum Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.