Şehidimiz Var!
banner110

Siirt'te, serinlemek için Botan çayına giren Asteğmen Hacı Bayram Aydoğan boğularak hayatını kaybetti. Asteğmen Aydoğan Bolu nüfusuna kayıtlı ve Çorum’un Kargı ilçesinden evliydi.

Sirt-Eruh karayolunun 10'uncu kilometresinde Botan çayı kenarında arkadaşı ve ailesi ile pikniğe giden 3'üncü Komando Tugayında görevli Asteğmen 26 yaşındaki Hacı Bayram Aydoğan dün öğle saatlerinde serinlemek için suya girdi. Sudan çıkmayan Asteğmen için yakınları yetkililere haber verdi. Olay yerine gelen Jandarma Komutanlığı, AFAD ve UMKE ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. 

Arama çalışmalarından sonuç alınmayınca Elazığ’dan Emniyet Müdürlüğü su altı dalgıç timi çağrıldı. Elazığ'dan gelen su altı dalgıçları Botan çayında akşam karanlığına kadar arama çalışması yaptı. Ancak kayıp Asteğmenin cesedine ulaşılamadı. Sabah saatlerinde tekrar başlayan çalışmalar sonunda olay yerinden 200 metre uzaklıkta genç asteğmenin cenazesi bulundu ve cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Asteğmen Aydoğan’ın naaşı Cuma günü İstanbul Selimiye Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Karacaahmet mezarlığında toprağa verilecek.

Bolu nüfusuna kayıtlı olan Asteğmen Hacı Bayram Aydoğan, Kargı ilçesine bağlı Gökçedoğan Köyü’nden evliydi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.