Resmi Gazete'de yayımlandı! Kargı'ya müjde
banner110

Resmi Gazete'de yayımlanan 'Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar' ile illerde Alt Bölge desteğinden yararlanabilecek ilçeler yeniden düzenlendi. Çorum'dan da 9 ilçe destek kapsamına alındı. Listeye alınan ilçeler arasında Kargı'da bulunuyor.

İlçelerin Ekonomik ve Sanayi Gelişmesi açısından son derece önemli olan Alt Bölge Desteğinden yararlanabilecek ilçeler listesi, 2022 SEGE verileri baz alınarak  yapılıyor.

Yapılan düzenleme ile 6 bölgeli teşvik sisteminde bağlı olduğu ilin gelişmişlik seviyesine kıyasla daha az gelişmiş durumda olan ilçeler bir alt bölge desteğinden, bu ilçelerin OSB'leri ise iki alt bölge desteğinden yararlanacağı kaydedildi.

Cumhurbaşkanlığı kararına göre Çorum'dan listede yer alan ilçeler şu şekilde; Ortaköy, Boğazkale, Uğurludağ, Mecitözü, Bayat, Oğuzlar, Dodurga, Kargı ve Laçin

www.yaylahaber.com.tr

Anahtar Kelimeler:
KargiAlt Bölge Desteği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.