O yolda gereken önlem alındı
banner110

Vali Yardımcısı Erdinç, imzası ile gönderilen açıklamada Çorum İl Özel İdaresi tarafından yol güzergahında trafik işaret ve uyarı levhaları ile gerekli yerlere otokorkuluk ve bariyer uygulaması yapıldığı ifade edildi.

Boyabat Barajı yapımı nedeni ile baraj havzasında kalan ve Boyabat Elektrik Üretim ve A.Ş tarafından deplase edilen grup köy yolunda bulunan virajların bölgenin topoğrafyasından kaynaklandığını vurgulayan Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, öte yandan yolda küçük çaplı şev akıntıları ve hendek temizliğinin de yapıldığını söyledi.

Konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Yayla Haber İnternet Haber sitesinde 19.07.2020 tarihinde yayınlanan 'Kargı'da heyelan tehlikesi' başlıklı haber ile ilgili olarak; Boyabat Barajı yapımı nedeni ile baraj havzasında kalan ve Boyabat Elektrik Üretim ve A.Ş tarafından deplase edilen grup köy yolunda bulunan virajlar bölgenin topoğrafyasından kaynaklanmakta olup, Çorum İl Özel İdaresi tarafından yol güzergahında trafik işaret ve uyarı levhaları ile gerekli yerlere otokorkuluk ve bariyer uygulaması yapılmıştır.

Grup köy yolunda meydana gelen küçük çaplı şev akıntıları ve hendek temizliği İl Özel İdaresi iş makineleri ile zamanında yapılmakta olup, yol trafik güvenliğini sağlayacak tüm tedbirler ivedilikle alınmaktadır."

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.