Koronadan ölen Çorumlu Profesör toprağa verildi
banner110

Kargı İlçesinden gelme Merhum Mahmut Taş’ın oğlu, hemşire Şerife Pamuk Taş’ın eşi, aile hekimi Doktor Feyzanur ve Rana Taş’ın babaları, Mehmet ve Semra Pamuk’un enişteleri, Osmancık Lisesi mezunu Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Profesör Doktor Yunus Taş koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir dönem Başmüdürlük yapan, Kocaeli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yunus Taş için sabah saatlerinde Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin bahçesinde tören düzenlendi. Törenin ardından Taş'ın cenazesi Kent Mezarlığı'nda defnedildi.

Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, Çorumlu hemşerimiz Prof. Dr. Yunus Taş’ın vefatının ardından Twitter hesabından bir mesaj paylaştı:

Üniversite Hastanemizde bir dönem Başmüdürlük yapmış,Sağlık MYO Müdürümüz Prof Dr Yunus Taş hocamız Covid 19 nedeniyle vefat etmiştir.KOÜ Ailesi olarak çok üzgünüz.Allah rahmet ve makamını cennet eylesin .Kardeşim sen rahat uyu Ailen ve çocukların bizlere ve Devletimize emanettir pic.twitter.com/lCapxAzOXM

— Sadettin HÜLAGÜ (@ProfDrHulagu) January 11, 2021

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.