Kırkdilim trafiğe kapanıyor
banner110

Yolun trafiğe kapalı olduğu süreçte mevcut yola alternatif olarak trafik akışı Harmancık Yol Ayrımı- Çamlıca güzergâhından sağlanacak.

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nce ihale edilen ve Taşyapı İnşaat Taah. San. Ve Tic. A.Ş.’nin yüklenicisi olduğu Çorum-Laçin İl Yolu Heyelanlı Kesim Kırkdilim Geçişi Km:17+738-26+353,18 Arası Toprak Tesviye, Sanat Yapıları, Tünel ve Üstyapı(BSK) İşleri Yapılması işi kapsamında; T1 Tüneli ve Girişindeki imalatların yapılabilmesi için Kırkdilim - Laçin yolunda 01/04.2020-15/10/2020 tarihleri arasında geçişler çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nün konuya ilişkin yaptığı açıklama ise şöyle

"Yolun trafiğe kapalı olduğu süreçte mevcut yola alternatif olarak trafik akışı Harmancık Yol Ayrımı- Çamlıca güzergâhından sağlanacaktır. Ancak bu güzergâhın fiziki ve geometrik durumu ağır tonajlı ve 10 m ve daha fazla olan araçların geçişine uygun standartta olmadığından bu araçlar geçişlerini Çorum-Merzifon-Osmancık üzerinden yapmaları gerekmektedir. Ayrıca servis yolundaki ulaşım da trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekmektedir."

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.