Kargı’ya 81 kişilik İş-Kur müjdesi
banner110

Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘Toplum Yararına Program’ kapsamında Kargı’ya 81 kontenjan verildiğini açıkladı.

İmzalanan protokoller ile Çorum il genelinde toplam 1100 kişi 6 ay süre ile istihdam edilecek. Program 14 Mayıs 2018 tarihinde başlayıp, 9 Eylül 2018 tarihinde sona erecek.

Program kapsamında Kargı Belediye Başkanlığı’na 35, Kargı Orman İşletme Müdürlüğü’ne ise 46 olmak üzere toplamda 81 kontenjan açıldı.

Programın konusu kamusal çevre temizliği, ağaçlandırma, erozyon kontrolü, fidan üretimi, genç ormanların bakımı, kamusal altyapının yenilenmesi, park düzenlemeleri, vadi ve dere ıslahı ile ilgili faaliyetler olacak. Katılımcılara program süresince asgari ücret ödenecek, bu ödemelerini finansmanı ise İŞKUR tarafından sağlanacak.

Durumu başvuru şartlarına uyan ve program kapsamında çalışmak isteyenler 28 Nisan 2018 Cumartesi gününe kadar İŞKUR il Müdürlüğü veya Kargı Belediyesi’ne şahsen gelerek ya da İŞKUR internet sitesi üzerinden başvuru yapabilecek.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.