Kargı'ya doğalgaz müjdesi !
banner110

Çorum'un Kargı ilçesinde doğalgaz ile ilgili çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getiren Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, 2022 yılı içerisinde çalışmaları tamamlayacaklarını bildirdi.

Çorumgaz binasında basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Kasım Kahraman, Çorum'da doğalgaza kavuşamayan tek ilçe olan Kargı'nın bu hasretini 2022 yılı içerisinde bitireceklerini açıkladı.

Kargı'nın coğrafya ve fiziki şartları gereği doğalgaz götürmenin oldukça yüksek maliyetleri bulmasından dolayı bugüne kadar sıcak bakılmadığını ifade eden Kasım Kahraman, gelişen teknoloji ve Kargı halkının da yoğun doğalgaz konusunda yoğun ısrarlarıyla ile birlikte 2022 yılı içerisinde Kargı'yı da doğalgaza kavuşturacaklarını söyledi. Kargı'nın da 2022 yılı içerisinde doğalgaza kavuşmasının ardından Çorum'da doğalgaz götürülmeyen ilçe kalmayacak.

SIRA BELDELERDE

Genel Müdür Kasım Kahraman, öte yandan 2023 yılında da Ortaköy'ün Aşdağul beldesinde de doğalgaz çalışmalarına başlanacağını vurguladı.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.