Kargı Eski Boyabat yolunda heyelan
banner110

Saraycık, Köprübaşı, Sinanözü, Karacaoğlan, Yalmansaray, Hacıçayı, Yaylaculu köylerini Kargı’ya bağlayan eski Boyabat yolunda büyük kaya parçaları yola düştü.

Kargı Saraycık Köyü Muhtarı Şaban Çolak, meydana gelen heyelan sonucunda yola büyük kaya parçalarının düştüğünü, araç trafiğinin etkilenmediğini ancak vatandaşların yine de yoldan dikkatli geçmeleri gerektiğini dile getirerek, şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir çalışma yapılmadığını ifade etti. Olay ile ilgili konuşan Saraycık Köyü Muhtarı Şaban Çolak, "Sıklıkla heyelanların olduğu yol, köylüleri mağdur ediyor. Şu ana kadar büyüklü küçüklü onlarca heyelan meydana geldi, tek sevindirici şey can ve mal kaybının yaşanmaması ve böyle bir kaybın şimdiden önüne geçilmesi için de acil olarak yolların düzenlenmesi gerekiyor. Gerekli önlemlerin de alınması lazım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 4 yıl önce

Yollar yeniden yapılsın

Avatar
cahit 4 yıl önce

selam.
ben gökçe doğan köydenim.bu ova yolunu yılda 3-5 kere kullanmaktayım.fakat her seferinde aynı korkuyu yaşamaktayım.yetkililere sesleniyorum.lütfen bir an önce şu köy yollarımızı düzeltelim.

Avatar
Alperen ÇOLAK 4 yıl önce

Yol çok kötü yeniden yapılması lazım

Avatar
Özkan 4 yıl önce

Yollar yeniden yapılsın

Avatar
Özkan 4 yıl önce

Yollar yeniden yapılsın

Avatar
Soner 4 yıl önce

Yolu tekrar yaptırın ne bu böyle ölüp gidecez bir gün bu yollarda..

Avatar
Yusuf 4 yıl önce

Köy yollarımiz yeniden yapılsın

Avatar
Kübra 4 yıl önce

Köy yollarımız yeniden yapılsın.