Çorum'da vaka sayısı artmaya devam ediyor!
banner110

ÖZEL HABER: HACI ODABAŞ

Normalleşme sürecinin ardından Çorum’da da artış göstererek etkisini devam ettiren Covid-19 halk sağlığını tehdit ediyor. İlimizde görülen Koronavirüs vakalarında bazı bölümlerde artış, bazı bölümlerde ise düşüş gözlemleniyor.

Uzmanların uyarılarına rağmen, halk içerisinde bir rehavet söz konusu. Yaz aylarının da gelmesiyle birlikte başlayan düğün, nişan vb. toplu hareket edilen organizasyonlar ve toplu kullanım alanları riski üst seviyeye çıkarıyor.

Çorum’daki vakaları okuyucularımız için günlük olarak araştırıyoruz. Yapılan araştırmalar sonucunda Çorum’da Covid-19 görüldüğünden beri toplamda 11 bin 820 test yapıldığı ve bu gün itibarıyla Çorum’da 64 pozitif vaka mevcut.

Koronavirüs nedeniyle bugün itibari ile 47’si hastanede normal seviste tedavi görürken, 14’i pozitif olup evlerinde veya diğer özel alanlarda tedavi görüyor. Covid-19 nedeniyle 3 hasta yoğun bakımda tedavi görürken entübede hastamız yok. 

Çorum’da Covid-19’ a yakalanan hasta sayısı bugüne kadar 316 kişi iken şifa ile taburcu edilenlerin sayısı ise 247 kişi olduğu öğrenildi. 

Bugün itibari ile karantinada hasta bulunmazken, Çorum’da Covid-19’dan vefat edenlerin sayısının halen 5 olması ise tesellimiz oldu.

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.