Çorum'da vaka sayısı 3 oldu
banner110

Çorum'un Osmancık ilçesinde 2 kişide koronavirüs tespit edildiği ve Çorum'a sevk edildiği öğrenilirken, Alaca'dan Sungurlu'ya getirilen 60 yaşındaki bir kadının da testinin pozitif çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Tüm dünyayı saran koronavirüs tehlikesine karşı Türkiye teyakkuz halindeyken virüsün yayılmaması için gerekli tedbirler alınıyor. Çorum’da da virüs şüphesiyle çok sayıda kişi gözlem altına alınırken bugüne kadar testleri pozitif çıkan kimse olmadığı açıklanmıştı.

Ancak üzücü haber Osmancık ve Alaca'dan geldi. Edinilen bilgiye göre, Osmancık'ta virüs şüphesiyle kontrol altında tutulan 2 kişinin test sonucu pozitif çıktı. Bir üzücü haber de Alaca'dan geldi. Alaca'da ikamet eden bir kadında da koronavirüs tespit edildiği ve Sungurlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.