Çorum'da 2 araca silahlı saldırı!
banner110

Saldırılar Eskiekin yolu ve yeni belediye binası inşaatının arka sokaklarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; kimlikleri belirlenemeyen kişi ya da kişilerce akşam saatlerinde Eskiekin yolu bağlar mevkiinde hareket halindeki bir otomobile başka bir araçtan ateş açıldı.
Bu olaydan yaklaşık 3 saat sonra ise yeni belediye binası inşaatının arka tarafında bulunan Aşık Paşa Sokak’ta başka bir otomobile yine silahlı saldırı düzenlendi.
Her iki saldırıda da herhangi bir yaralanma ya da can kaybı olmazken isabet eden mermiler nedeniyle otomobillerde zarar meydana geldi.
Saldırı olaylarının ihbar edilmesi üzerine olay yerlerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemelerde çok sayıda boş kapsül tespit edilirken, saldırıya uğrayan araçlardan birinin içinde bir adet tabanca ele geçirildi.
Emniyet güçleri saldırıları gerçekleştirerek kayıplara karışan şahısların yakalanması için çalışma başlatırken, her iki olay arasında bir bağlantı olup olmadığı araştırılıyor. 

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.