Çorum'da 1 günde 12 kişi Koronavirüs’ü yendi
banner110

ÖZEL HABER: HACI ODABAŞ

26 Haziran’da Covid-19 nedeniyle ilimizde bulunan 64 vakadan 12 kişi iyileşirken hastane ve diğer alanlarda karantinada bulunan pozitif vaka sayısı 52’ye düştü.

Sağlık Bakanlığı’nın aldığı önlemler doğrultusunda Çorum’da 26 Haziran itibarıyla 10 bin 557 olan test sayısı 1 günde 313 artarak 10 bin 870’e yükseltildi.

Bununla birlikte dün yoğun bakımda hasta bulunmazken bugün yoğun bakımdaki hasta sayısı 1 kişi’ye çıktı. Entübe’de ise hasta yok. 

Çorum’da korona tanısı ile test yapılmış ama sonucu beklenen ve tedbir amaçlı karantina altına alınan hasta sayısı dün 203 iken bugün 100 kişiye düştü. 

İlimizde toplamda karşılaşılan pozitif vaka sayısı ise 254’ten 10 kişi artış göstererek 264’e yükseldi.

27 Haziran itibari ile Çorum’da 1’i yoğun bakımda olmak üzere hastanelerin normal servisin de yatan pozitif vaka sayısı 37, evde veya özel alanda karantinaya alınan 14 pozitif vaka bulunuyor.

Sağlık çalışanlarımızın üstün gayretleri ve çalışmaları neticesinde ilimizde bugüne kadar hastanede tedavi görüp şifa ile taburcu edilenlerin sayısının ise 185’ten 207’ye yükselmesi sevindirdi.

Koronavirüs nedeniyle vefat edenlerin sayısının ise halen 5 de kalması tesellimiz oldu.

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.