CHP ve İYİ Parti Kargı'da anlaştı
banner110

CHP ve İYİ Parti ilçe başkanları Kargı’da yerel seçimlerde yapılacak olan ittifak ile ilgili açıklamalarda bulundular.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunmak üzere CHP Kargı İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya CHP Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik ve İYİ Parti İlçe Başkanı Musa Harmancık ile CHP Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci ve İYİ Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Zincirli katıldı.

CHP ile İYİ Parti İl Başkanlıkları tarafından 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Kargı’da ittifak yapma kararı aldığını belirten CHP Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik, seçimlerden başarıyla çıkacaklarından emin olduklarını belirterek ittifakın hayırlı olması diledi.

İYİ Parti Kargı İlçe Başkanı Musa Harmancık ise ittifakın her iki parti içinde hayırlı olması temennisinde bulunarak, Kargı Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Kemal Zincirli’nin, İYİ Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından geri çekilerek CHP Kargı Belediye Başkanı Kemal Dümenci’yi destekleme kararı alındığını söyledi. İttifakla iki partinin güçlerini birleştirdiğini belirten Harmancık, ortaya çıkan bu güç ile seçimleri kazanacaklarından emin olduklarını söyledi.

İki parti arasında imzalanan protokolde İYİ Parti’nin CHP listesinden seçime girecek belediye meclis üyesi adaylarına 2, 5 ve 8’nci sıraların verilmesi üzerinde anlaşıldığı öğrenildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa ırmak 5 yıl önce

İttifaktta emeği geçenlere sonsuz teşekkürler Kargımız için hayırlı olmasını diliyorum