Bakan Kasapolğu'ndan ilçelere spor yatırımı sözü
banner110

AK Parti İl Binası önünde karşılanan Bakan Kasapoğlu, Çorum ve ilçelerine yapılacak olan spor yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Bakan Kasapoğlu'nu parti binası önünde Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, bazı ilçe belediye başkanları ile partililer tarafından karşılandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Çorum ve ilçelerine yapılacak olan spor yatırımları hakkında bilgiler vererek, gençliğin ülkenin en büyük umudu olduğunu ve yapılacak olan yatırımlarla spor alanında büyük gelişmelere imza atılacağını vurguladı.

Öte yandan Sungurlu ve İskilip ilçelerine yapılacak olan spor yatırımlarını anlatan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum'umuzun Sungurlusuna yarı olimpik yüzme havuzu ve güreş eğitim kampını en hızlı şekilde kazandıracağız. İskilip de Çorum'umuzun çok özel ilçesidir. Orada havuzumuz gençlik merkezimiz ve oraya inşa edeceğimiz semt sahamızla zirveye olan iddiamızı da sizlerle birlikte güçlendirmiş olacağız. İskilip için İskilip halkı için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Bakan Kasapoğlu, AK Parti İl Binası'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak sporu tabana yaymak, gençlerimizi bu anlamda dolaylı bir şekilde hazırlamak ülkemizin aydınlık yarınlara olan yürüyüşüne katkıda bulunmak için elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği her zamanki gibi en büyük ilham kaynağımız.

Ülkemizin her alanda iddiası sadece bir kaç alanda değil, sanayisi ile ekonomisi ile sağlığı ile eğitimi ile sporu ile kültürü ile her alanda zirveye oynayan bir Türkiye var. Bakanlık olarak ülkemizin dört bir tarafına tüm halkımızı kucaklayacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu manada ülkemizin önüne çıkan engeller var. Bir olarak beraber olarak kardeş olarak el ele vererek, ülkemiz karşı oynanan oyunları tarumar ettik.

Gençlik bizim en büyük umudumuz. 20 milyon genç ile Türkiye dünyanın en genç nüfusuna sahip. Gençlerimiz bizim en büyük yatırımımız. Umudumuz olan nüfusumuzun en büyük kesimini oluşturan gençlik bizim her şeyimiz. Çorum'daki gençlik yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gerek Çorum'umuzda gerek ilçelerimizde gençlik için yatırımlarımız spor yatırımlarımız birer birer yükselmeye başlıyor. Dinamik bir nüfusuz. Her geçen gün gelişen şartlar bizim hareket etmemizi gerektiriyor. İhtiyaçlara göre plan, proje ve çalışmalarımız revize ediliyor. Seçim öncesi Sungurlu'da bir ziyaretimiz olmuştu. Çorum'umuzun müstesna ilçelerinden bir tanesidir Sungurlu, inşallah en kısa zamanda orayı da ziyaret etmek nasip olur.

Söz verdiğimiz gibi önümüzdeki süreçte imzasını önümüzdeki günlerde Bakanlığımızda akdedeceğiz. Çorum'umuzun Sungurlusuna yarı olimpik yüzme havuzu güreş eğitim kampını da en hızlı şekilde kazandıracağız. Biz hizmette hiçbir şekilde ayrım gözetmeksizin ülkemizin her toprağına her şeyin en güzeline en iyisine layık olan tüm vatandaşlarımıza her türlü hizmeti yapma noktasında iddialıyız. Bizler insanların hayırlısı insanlara faydalı olandır düsturu ile çalışan bir hareketin evlatlarıyız. O yüzdendir ki tüm milletimize hizmet etmek bizler için bir onurdur ve heyecandır.

Sungulumuza yapacağımız yatırımlar Sungurlumuza Çorum'umuza hayırlı olsun. İskilip de Çorum'umuzun çok özel ilçesidir. Orada havuzumuz gençlik merkezimiz ve oraya inşa edeceğimiz semt sahamızla zirveye olan iddiamızı da sizlerle birlikte güçlendirmiş olacağız. İskilip için İskilip halkı için hayırlı uğurlu olsun."

Çorum'a gelişinde ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Kasapoğlu, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi ve Çorum Şehir Stadyumu'nu da ziyaret etti. 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.