Aynı gün ölen kardeşler toprağa verildi
banner110

Çorum’da birisi 90, diğeri 87 yaşında olan iki kardeş, aynı gün vefat etti.

Çorum’un sevilen simalarından, emekli eğitimci, AK Parti Çorum eski İl Başkan Yardımcısı Hasan Algül, hem babasını, hem de amcasını aynı gün kaybetti.

Emekli Öğretmen Hasan Algül’ün babası, berber esnafından Yaşar Algül 90 yaşında, amcası Mesut Algül de 87 yaşında geçirdikleri rahatsızlık sonucu vefat ettiler.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören Yaşar Algül ile İstanbul’da yoğun bakımda bulunan Mesut Algül, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdiler.

İki kardeş, Kargı Büyük Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından İlçe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine; Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, eski Milletvekili Murat Yıldırım, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.