Kargı’ya ‘enerji verimliliği’ yarışmasında il derecesi
banner110

Enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla ülke genelinde düzenlenen "Enerji Verimliliği" konulu öykü yarışmasında Kargı Atatürk Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Hamiyet Özge Açıkbaş il birincisi, Semanur Pektutan il ikincisi oldu.

“YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI ÇOK ÖNEMLİ”

Yarışmanın amacının genç nesillere enerji tasarrufu bilincini aşılamak olduğunu vurgulayan Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Azalmakta olan fosil yakıtların etkisiyle dünyamız ilerleyen yıllarda sıkıntıya düşecektir. Yenilenebilir enerji kaynakları bu noktada çok önemli. İnşallah gençlerimizde bu bilinci uyandırmışızdır. Tabi onlarda gelecekte bu düşünceyi kendi hayatlarına tatbik ettiğinde, kendi çevresine bu bilinci yaydığında bizde amacımıza ulaşmış olacağız” dedi.

Yarışmaya katılarak il birincisi olan Hamiyet Özge Açıkbaş ve il ikincisi olan Semanur Pektutan’ı da tebrik eden Genç, "İlçemize böyle bir başarı getirmesinden dolayı başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmen, idareci ve velilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.