Kargı Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi sevinci
banner110

Kargı Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında sürdürülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandırıldı.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ile Belediye-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mehmet Şen tarafından imzalanan toplu iş sözleşmesi, belediye işçilerinin ekonomik ve sosyal haklarında iyileştirme sağlıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mehmet Şen, "Toplu iş sözleşmesinde emeği geçen herkese başta Belediye Başkanımız sayın Zeki Şen'e ve bu süreçte sonuna kadar bizlere güvenerek destek veren işçi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Toplu iş sözleşmemizin başta belediyemize, sendikamıza ve bütün işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.