Esnafa bir destek daha!
banner110

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin, Kargı'da iş yerini kapatmak zorunda kalan esnaflara bin TL nakdi destek verileceğini bildirdi. 
Başkan Bilgin, Kargı'da koronavirüs tedbirleri çerçevesinde içerisinde berber, kuaförler ve kahvehaneler gibi iş yeri olan 61 esnafın kapısına kilit vurmak zorunda kaldığını ifade etti.
İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakamlıklar aracılığı ile iş yeri kapalı olan esnaflara bin TL ödeme yapılacağının altını çizen Başkan Fevzi Bilgin, işyerini kapatmak zorunda kalan esnafların başvuruda bulunarak bin TL'lik destekten faydalanabileceğini söyledi. 
Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin, "Ülke ekonomisinin ayakta kalabilmesi için esnafın iş yapması çok önemli. Ancak koronavirüs tedbirleri çerçevesinde tüm ülke genelinde olduğu gibi Kargı ilçemizde de çok sayıda esnafımız iş yerini kapatmak zorunda kaldı. Bu yüzden esnaflarımıza destek olmamız şart. İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakamlıklar aracılığı ile iş yeri kapalı olan esnaflara bin TL ödeme yapılacak. Kargı'da bulunan esnaflarımızda başvuru yaptıkları takdirde bu ödemeden yararlanabilecekler. Esnafımızın bir şekilde ayakta kalması gerekiyor. Bunun için de destek şart. Daha önce de işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflarımızı evlerinde ziyaret ederek, biraz da olsa moral vermeye çalıştık. Sorunlarını sıkıntılarını dinledik. Esnaflarımıza verilecek olan desteklerden bahsettik. Bir an önce ülkemizin bu durumdan kurtulmasını diliyoruz. Esnaflarımızın da her zaman yanında olduğumuzu ve olacağımızı bilmelerini istiyoruz." diye konuştu. 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.