Esnaf Odasının Yeni Başkanı Fevzi Bilgin
banner110

Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu gerçekleşti. Yapılan seçimlerde Fevzi Bilgin Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni başkanı seçildi.

Gerçekleştirilen olağan genel kurula Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Kargı Esnaf Odası Başkanı Bekir Kızılkaya, Kargı Şoförler Odası Başkanı Orhan Camcı, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparatifi Başkanı Mehmet Helvacı, Halk Bankası Müdürü Ekrem Kalkan ve üyeler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, gündeme geçildi. Divan Başkanlığını Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yalçın Kılıç’ın yaptığı genel kurulda, gelir gider ve tahmini bütçelerin görüşüldü.

Genel kurulda bir konuşma yapan Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, hiçbir tarafı desteklemediğini belirterek, ‘’Bana soruyorlar hangi tarafı destekliyorsun diye. Ben hiçbir tarafı desteklemiyorum. Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak tüm esnaflar benim kardeşim. Her iki kardeşime de başarılar diliyorum’’ dedi.

Gündemdeki maddelerin tamamlanmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi. 389 üyenin bulunduğu ve iki listenin yarıştığı seçimlerde Fevzi Bilgin 221, Bekir Kızılkaya ise 125 oy aldı. Kullanılan oylardan iki tanesi ise geçersiz sayıldı.

Başkanlığa seçilen Fevzi Bilgin'in in yönetimi şu isimlerden oluşuyor. Abdulaziz Akgül, Yusuf Engin Bolpaça, Ziya Ataç, Mücahit Harmancık, Hakan Büyüktaşçı, Mehmet Kentel.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.