Esnaf Odası’nda Fevzi Bilgin güven tazeledi
banner110

Genel Kurul toplantısı Esnaf Kefalet salonunda yapıldı. Toplantıya Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Çorum Oto Tamirciler, Makineciler Yedek Parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Necmettin Uzun, Çorum Taksiciler Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Mehmet Gayretli, Çorum Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek, Çorum Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Çorum Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Lütfi Barut, S.S. Çorum 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker, Çorum Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkan Tahsin Şahin, Sungurlu Kahveciler ve Terziler Odası başkanı Mutlu Karslı, Sungurlu Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu, Oğuzlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Kabalak, İskilip Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal, İskilip Marangozlar Odası Başkanı Selami Koçyiğit. Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum Temsilcisi ve Kargı Gazetesi Sahibi Hacı Odabaş ile oda üyeleri katıldı.

İstiklal Marşı okunulup, saygı duruşunda bulunulmasının ardından divan başkanlığına ÇESOB Başkanı Recep Gür, divan üyeliklerine, Hüseyin Topçu, Soner Saim Kapıcıbaşı, Uğur Küçüksemerci, Ahmet Akgün seçildi.

Gündem maddelerinin görüşülüp oylanmasının ardından seçime geçildi.

Mevcut başkan Fevzi Bilgin tek liste halinde girdiği seçimlerde yeniden seçilerek güven tazeledi.

Fevzi Bilgin’in yönetim kurulu listesi ise şu isimlerden oluşuyor. Abdulaziz Akgül, Yusuf Engin Bolpaça, Ziya Ataç, Mücahit Harmancık, Hakan Büyüktaşçı, Mehmet Kentel, Denetim Kurulu Üyeleri; Zafer Küçüksemerci, Muharrem Deler, Yusuf Karayel

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.